Tävlingsvillkor avseende Four Fit Challenge

Genom att delta i denna tävling godkänner du tävlingsreglerna nedan.

Så här går tävlingen till:

Var med i Four Fit Challenge och kombinera fyra plagg i en vecka. Undantaget underkläder, träningskläder, ytterplagg och arbetsuniform. Matcha fritt med olika skor och accessoarer. Ta en bild på din smarta fourfit. Hashtagga bilden på ett öppet Instagramkonto med #minfourfit och #fourfitchallenge eller ladda upp din bild här på sajten. Bilden blir ditt tävlingsbidrag.  

Du kan delta i utmaningen och tävla hur många gånger som helst under kampanjperioden, men bara vinna ett pris.

Anställda på Sysav, Blinka Blå och Garbergs Malmö samt deras familjer får gärna delta i utmaningen men kan inte vinna pris i tävlingen.

Tävlingsperiod och vinster

Tävlingen pågår under perioden 18 april 2016 till och med den 31 maj 2016.

Vinsterna fördelas enligt nedan;

1:a-10:e pris: Presentkort på Myrorna (värde 500:-)

Vinsterna kan inte bytas ut mot kontanter. 

Vinnarna kontaktas via Instagram eller per e-post senast den 17 juni 2016. Vid utebliven återkoppling med adress innan 1 juli 2016 förfaller vinsten.

Deltagarna ansvarar själva för att de uppgifter de lämnat är korrekta.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

Jury

En jury bestående av representanter från Sysav och samtliga ägarkommuner utser vinnarna baserat på kreativiteten i deltagarens fourfit. 

Juryns beslut går inte att överklaga.

Villkor

Sysav är inte ansvariga för någon skada, förlust eller tekniskt problem som drabbat den tävlande. För att delta i tävlingen ska deltagaren vara 18. Deltagarna måste vara bosatta i Sverige.

Tävlingsbidrag kan komma att användas i Sysavs marknadsföring.

PUL

Genom sitt deltagande samtycker tävlande till att dennes personuppgifter lagras i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL). Vid frågor kontakta Sysav på info@sysav.se eller på vår Facebook-sida: https://www.facebook.com/Sysav